Tochtje Boven Rur in de sneeuw

Tochtje Boven Rur in de sneeuw

De sneeuw was net weer weg, het begon weer een beetje op te warmen in ons koude kikkerlandje, hoog tijd om naar een kouder gebied te gaan dus! Sneeuw kleurt zo mooi bij die felle bootjes, en gezien de hoge waterstanden overal, moesten we wel naar de rur; die dan weer nipt hoog genoeg stond.
Ondanks de kou hadden we toch nog een groep van 6, Eric, Leo, Albert, Berend, Bart en ondergetekende, hoge opkomst dus. Na wat gependel (Berend ging voor de sightseeing mee) wat erg vlot ging, konden we het water in, op naar de stenen. Want hoog volume rivieren vind je niet in ons bereikbare gebied, dus was het een dag technisch varen en stenen ontwijken.
Onderweg, toen onze ledematen raar violetkleurig werden, hielden we nog een tussenstop bij een warme kachel in een café (Der Hammer), en genoten daar van een lekker kopje Duitse soep, Al met al een geslaagde eerste (officiële) tocht dus voor de pwbz.

http://lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=68