Holibu 27-02-2011

Hohen limburg 27-02-2011

Vanochtend was het voor de afwisseling eens niet super vroeg. Omdat we in hohen limburg pas om 12 uur de baan op konden vertrokken we om 9:30. we waren vandaag maar met z’n 3 en: Eric, Tobias en Bart. Toen we aankwamen konden we in de kleedkamer lekker warm omkleden. Toen we de baan op gingen bleek het erg rustig te zijn, dit komt waarschijnlijk door het niet zo beste weer. Het miezerde soms en was 4 graden. Hoezo slecht weer? Maar de baan was dus rustig en we konden lekker doen waar we zin in hadden. De waterstand was redelijk hoog, maar aan de kade te zien heeft het nog veel hoger gestaan. Na een paar uur spelen was het wel weer genoeg en konden we rond 4 uur weer naar huis. We hbben ons goed vermaakt, De mannen sliepen op de terugweg.

Zie ook het fotoboek op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=73