Bouw WW trailer vordert

Bouw WW trailer vordert gestaag

Afgelopen week welke werd afgesloten met zaterdag 19 februari heeft Johan Terwel , op zaterdag geholpen door Eric, een forse klapp gegeven aan het laswerk van de WW trailer. Eerst kanten slijpen en dan de beide draagraamwerken in elkaar gelast. Daarna volgde zaterdag het samenstellen waarbij het haaks lassen de grootste uitdaging bleek. Eerst in drie richtingen op de gode plak en dan ruimtelijk uitrichten met hulpschoren en een grote winkelhaak. Het resultaat mocht er zijn. Het basisraamwerk zit nu in elkaar, hoewel de hulpsteunen er nog aan moetren worden gelast. Natuurlijk konden we het niet laten om te kijken hoe de WW boten en canadezen er op respectievelijk in passen. Kijk maar bij het fotoboek http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=70 . Het raamwerk staat nu tijdelijk in de hal van hetbotenhuis omdat een deel van het raamwerk als blank geschuurd is. Komende week bestaat uit aflassen en schuren en dan volgt het in de “primer” zetten. Daarna kan op NL DOET het monteren op de aanhanger, bedraden en verven volgen. Als laastste moeten daarna de rubber draagstroken op het geverfde staal worden gelijmd en kan de aanhanger in gebruik genomen worden.