Toertocht Dinkel 2010

Toertocht Dinkel 2010

Tocht op de Dinkel 3 oktober 2010 :

De Dinkel is een fraaie beek in Overijssel, die ten noorden van Enschede parallel loopt aan de Duitse grens. Wij varen het traject van Losser naar het verdeelwerk (na het Lutterzand). De Dinkel stroomt en er kunnen obstakels zijn in de bomen en takken over het water. Omdat de diepte van het water kan verschillen en er geen officiële kano in- en uitstapplaatsen zijn varen wij bij voorkeur in wildwater boten. Voor het varen op de Dinkel zijn vergunningen nodig. De deelname is dan ook gelimiteerd. Geef je snel op voor deze mooie tocht.
 
Gegevens over de tocht
 
Datum:    zondag 3 oktober
Boten laden:     9.30 uur
Thuiskomst:     ca. 16.00 uur
Vaarafstand:    13 kilometer
Vaarpunten:     25
Vervoerskosten:   3 euro
Vaarleider:   Bart van Alten en Hans Maarse
Opgave:   voor vrijdag 1 oktober bij Bart van Alten
(tot maximaal het aantal afgegeven vergunningen)
  famvanalten@hetnet.nl of 0573 – 421 000