Snerttocht 2010

Snerttocht 2010

Snerttocht op de Berkel op 31 oktober
 
Traditioneel willen we als een van de laatste tochten van dit jaar over de Berkel gaan varen. We stappen op in Warnsveld en peddelen terug tot aan het botenhuis. Daar wacht een grote pan snert om de magen te vullen.
De tocht heeft 4 overdragingen en is geschikt voor kinderen, beginners en canadees-vaarders. Uiteraard van belang om kleding aan te passen op de weersomstandigheden die in deze tijd van het jaar enorm kan verschillen. Voldoende eten en warme dranken is aan te bevelen. Voor kinderen is een zwemvest verplicht
 
Datum   31 oktober
Boten laden   10.00 uur
Vervoerskosten     1 euro
Afstand     12,5 km
Vaarpunten    25
Vaarleiding    Gabrielle Kers en Hans Maarse
Aanmelden    Bij Gabrielle Kers, uiterlijk 28 oktober.      0573 257199