Nieuwjaarsreceptie

Goed bezochte Nieuwjaarsreceptie   De Nieuwjaarsreceptie Was dit jaar weer goed bezocht en zoals gewoonlijk weer zeer gezellig. Traditioneel werden er gl?hwijn en appelflappen geserveerd, die deze keer waren gebakken door Janny. Dit werd al sinds mensenheugenis door Ida gedaan, maar door priv?omstandigheden heeft ze er dit jaar geen kans voor gezien. Eric had weer de nodig filmpjes en foto’s, zoals gewoonlijk merendeel over WW varen. Daar waren weer enkele zeer spectaculaire filmpjes bij. Enkele mensen kwamen dit jaar in het middelpunt te staan doordat er trofee?n werden uitgereikt. De sinds kort bestaande aanmoedigingstrofee voor WW varen werd door een jaar achterstand aan twee personen uitgereikt. Die voor 2008 stond nog voor Gijs-Jan Groeneveld die in 2008 op het water van Sault Brenaz het WW virus onder de leden kreeg. Gijs-Jan kreeg van Tobias de peddel uitgereikt (zie foto album).
Voor 2009 verdiende Berend Kers de trofee vanwege zijn uitzonderlijk doorzettingsvermogen en zijn afzien een rivier  in Zwitserland. Berend kreeg van Eric de peddel uitgereikt.
Daarnaast werd er voor de tweede maal de mister Blub trofee uitgereikt. De mister Blub trofee is door een viertal jeugdleden enkele jaren geleden in het leven geroepen. Deze valt toe aan diegene die op de meest indrukwekkende of originele wijze te water gaat bij het kano?n. Er waren deze keer weinig weinig kandidaten wat er op duidt dat de kanovaardigheden onder de leden verbeteren. Gelukkig was er wel ??n kandidaat die daarmee vanzelf de eer mocht opstrijken voor deze trofee. Je zou het niet verwachten, maar een ervaren rot als Eric van Capelleveen ging dit jaar tijdens de Reggetocht te water. Hij deed dit wel op originele wijze door niet vanuit de kajak, maar door wat geklungel met zijn camera op de oever in het water terecht te komen. Helaas wel met camera en al. Diederik had de eer deze trofee aan Eric uit te reiken (zie fotoalbum). Wanneer iemand dit jaar getuigen is van een onfortuinlijke duik in het water van een medelid, meldt dit bij ondergetekende en deze zorgt ervoor dat het bij de jury, welke bestaat uit Bart, Nicole, Diederik en Gijs-Jan, terecht komt. Een mooie foto erbij is zeer welkom.   Henk Groeneveld