Kanovereniging Njord sluit winterseizoen af in golfslagbad

Kanovereniging Njord sluit winterseizoen af in golfslagbad   Lochem: 28 februari 2010   Terwijl een heuse winterstorm over Nederland raasde, sloot de Achterhoekse kanovereniging Njord uit Lochem haar winterseizoen af. In de winter beoefenen de kanovaarders hun sport voornamelijk in het zwembad, waar ze kanopolo spelen, technieken trainen en de eskimorol oefenen. Een selecte groep wild water vaarders laat zich niet door de kou tegenhouden en vaart in de winter goed ingepakt ook op de rivieren in Eifel en Ardennen. Maar vandaag waren circa 25 leden naar het golfslagbad de Wilder in Haaksbergen getogen. In de golven van het golfslagbad krijgen beginnende vaarders ervaring voor het varen op groot water, rivieren zoals de IJssel en Rijn en de zee. Zodra de watertemperaturen en weersomstandigheden het weer toelaten vinden we de leden van Njord ook weer in de branding van de Noordzee en op de Alpine rivieren. Zie ook http://www.extra.nl/gfx/File/extra_krant.pdf.191.pdf (voorpagina linkerzijde)