Zwembadtraining de Beemd 1

Traditioneel de zwembadtrainingen in zwembad de Beemd in Lochem. De eerste keer op 10 januari 2010. http://www.zwembaddebeemd.nl/ 

Activiteiten zwembad De Beemd Op 10 januari 2010 wordt voor hen die het eskimoteren willen gaan oefenen voorafgaande aan de zwembadtraining op het boten huis een video over eskimoteren getoond met bijbehorende toelichting. Aanvang 14:30 uur

Activiteiten zwembad De Beemd   Dit jaar maken we vier zondagen gebruik van het zwembad De Beemd. Het eerste deel wordt er geoefend in kano-technieken, met name WW-water en eskimoteren.  Je kunt ook gewoon voor jezelf oefenen. Het tweede deel wordt besteed aan kanopolo. Dit jaar proberen we een echte kanopolowedstrijd te organiseren met Tilikum. Als het lukt om overeenstemming te vinden over de datum. Wie hier graag aan mee wil doen wordt verzocht zich alvast aan te melden. De gereserveerde data zijn: Zondag 10 en 24 januari. Zondag 14 en 28 februari. Tijdstip: 16.00 uur tot 17.30 uur. Kosten  ? 3,00 p.p met een maximum van ?10,- per gezin. Introduc?s zijn toegestaan. Opgave bij Henk Groeneveld. Henk@lkv-njord.nl