VeluweRally 2010

VeluweRally 26 september 2010. Op zaterdag 25 september geeft RijksWaterStaat net als dit jaar weer een demonstratie met enkele boten. Let op: voor de 100km-vaarders kan mist er voor zorgen dat de maximale afstand wordt ingekort tot bijv. 85 km.
Zie www.veluwerally.nl.

Veluwerally 2010

De 33e VeluweRally wordt op zondag 26 september 2010 gehouden. Het evenement begint voor veel kanovaarders al op zaterdag (25-9-2010), waarna er oergezellig bij het water wordt gekampeerd. Dit jaar is het zaterdagprogramma deels al ingevuld, op dezelfde manier als in 2009. RijksWaterStaat zal weer een demonstratie geven, met de mogelijkheid om mee te varen! Op zondag wordt de VeluweRally zelf gevaren. Het gaat dan de IJssel stroomafwaarts, van Giesbeek naar Zutphen, Deventer of Kampen; resp. 35, 50 of 100 km. De afgelopen jaren hadden we last van mist, en daarom hebben we besloten de 100km-tocht wat in te korten als we opnieuw last krijgen van mist. Iedere 100km-vaarder kan zo dus doorvaren ‘tot het donker wordt’. Verdere gegevens op www.veluwerally.nl. Aanmelden voor de VeluweRally kan NU nog niet. We hebben een uitzondering gemaakt voor Gerard Bos, die de VeluweRally 10 jaar heeft gecoördineerd, hij is de eerste deelnemer die zich heeft ingeschreven. Als je op de hoogte wilt blijven van de voortgang van de voorbereiding en de wetenswaardigheden, stuur dan een mail naar info@veluwerally.nl. Je ontvangt dan een aantal mails vanaf eind mei tot en met 26 september 2010.

NJORD levert dit jaar mensen voor de controlepost in Zutphen. Geef je zelf op bij Eric eric@lkv-njord.nl als je niet wilt varen maar wel driehonderd kanovaarders welkom wilt heten en een controle strrok wilt aanreiken.