WW Lippe/Hohenlimburg April 2009

Tocht voor beginners

8 Maart waren we hier ook al. Via een collega kanovereniging vonden we de plek en WW varen op een heuse slalombaan op slechts 1 uur rijden van Lochem is Spitze! zoals onze buren zeggen. Leuk is dat we vanaf de kanoclub Dorsten over het kanaal naar de slalomplek kunnen varen, daar even de dijk over klimmen kunnen en ter plekke kunnen (leren) wildwater varen. De plek is relatief rustig en varieert tussen WW1 en WW2 afhankelijk van de waterstand. Heb je de Bovenslinge gemist, dan kun je ongeoefend wel mee. Het is wel handig als je kunt opkanten en de hoge peddelsteun beheerst, anders kan het zwemmen worden. Na het oefenen op de speelplek varen we stroomafwaarts de Lippe af en klimmen na 2 km weer over de dijk en gaan terug naar Lochem.
 
Aanmelden bij Leo de Jong uiterlijk op donderdag 2 april 21:00.
Kosten : € 4.00 per persoon voor de vervoerskosten
Ervaring is niet vereist; Een wetsuite en zwemvest wel. Beschikbaar in het botenhuis.
De reistijd naar Dorsten is circa 1 uur.
Vertrek : ca 9:00 Lochem ; terug rond ca 15:00
Telefoon 053-4329960 of leodejong.enschede@planet.nl