Toertocht Zwolle 2009

Rondje Zwolle; Blauwvingers 20km
Een tocht die zowel het ruime landschap rond Zwolle als de stad met haar grachten laat zien. Twee overdragingen, afhankelijk van de waterstand en leuke eilandstrandjes in de nieuwe natuur. Via de Vecht varen we naar het Zwarte water. We varen langs Stadshage, de vanaf het water onzichtbare forse nieuwbouwwijk van Zwolle, ontsloten met een paar futuristische bruggen. In de stad pendelen we langs de schouwburg, door stadparken, langs veel afgemeerde schepen en door het oude hart met de stadswallen. Horeca alleen in de stad, uitstappen in de parken van de singels.

Tochtgegevens;

datum: zondag 5 april 2009
boten laden: 7.30 uur
thuiskomst: ca. 17.30 uur
vaarafstand: 20 km.
vaarpunten: 25 punten
vervoerskosten: 3 euro
vaarleiding: Gabrielle Kers, 257199
aanmelden: uiterlijk 2 april