Bomen onder handen 2009

Het botenhuis van onze kanovereniging ligt fraai aan de Berkel en wordt omsloten door enkele majestueuze bomen. Enkele van deze woudreuzen kregen evenwel last van gevaarlijk overgroeiende takken of ontnamen zo langzamerhand het zicht. Andre Tillemans en Jan Westerink hebben met hulp van Johan Terwel en een hoogwerker van het Waterschap Rijn en IJssel de gevaarlijkste takken en bomen weggehaald. Dat geeft een heel ander gezicht. De glijgoot moest daarvoor tijdelijk wijken, maar die bouwen we snel weer op. Het bleek een forse klus en er kwamen enkele kubs hout uit. Die hebben we verkocht en de opbrengst is een welkome aanvulling op onze financiën. Tegelijk hebben we twee mooie bankjes er aan overgehouden. Er waren namelijk “bollen” gezaagd en daar kun je mooi op zitten. Jan, Johan en Andre heel hartelijk dank voor jullie inspanningen.