Golfslagbad Haaksbergen 1 maart 2009

Vorig jaar voor het eerst uitgeprobeerd en toen bleek er veel belangstelling te zijn voor deze manier van oefenen met golven. Heel geschikt voor hen die nog niet eerder op groot water, zee of wild water hebben gevaren. Het water van het golfslagbad is lekker warm en de golven zijn er circa 10 minuten van elk halfuur. Genoeg tijd om te ervaren wat dat met je boot doet, hoe je kunt surfen op de golven en wat er gebeurt als je wilt eskimoteren. En tegelijk ook leuk om gewoon te ervaren. Zeer geschikt voor beginners en gezinnen met kinderen die het eens willen proberen. We huren het bad van 18:00 – 19:30 uur. Graag op tijd aanmelden want dan kunnen we het samen rijden naar Haaksbergen (20 minuten rijden) nog aanmoedigen. We nemen alle polo- en wildwaterboten mee naar Haaksbergen, maar als je in een zeekano wil varen kan dat ook.
 
Vertrek                   Lochem  17:30
Terugkomst           Lochem  20:15
Kosten                   € 3,00 per persoon
Aanmelden            uiterlijk zaterdagochtend 28 februari 12:00 bij Eric eca@tg.nl of 0653260109
Verplicht                Zwempak
Locatie                   Zwembad de Wilder Haaksbergen (midden in Haaksbergen op N18 rechtsaf)

Zo wild als bij Schoorl zal het niet zijn! Maar genieten wordt het zeker