Open Dag 2008

We kunnen terugkijken op een geslaagde open dag van Njord.

Dit jaar werd de datum naar voren geschoven in verband met de meivakantie en het uitvallen van de spelletjesmarkt in Lochem Centrum op Koninginnedag. We moesten de reclame dus maken via de kranten, posters bij sportzalen en supermarkten, mond op mond reclame of informatie vragen per e-mail. De animo om folders uit te delen was niet erg groot. Leden komen liever op de loods in Lochem een handje helpen en daar hadden we er veel van gelukkig. We hadden net de borden en kano?s aan de straat staan en de glijgoot opgebouwd, de taken waren verdeeld, toen de eerste vrouw zich aandiende. Ze durfde ook in de kajak even te varen ondanks het wat koude weer. Daarna druppelden de mensen binnen en de meesten bleven ook een tijd lang kijken naar het waterspektakel van de glijgoot met de wildwatervaarders. Ook het varen werd geprobeerd, zelfs een half natte broek was geen belemmering.

Ook onderling met de leden was het een heel gezellige dag. Materiaal werd weer ge?nspecteerd voor Frankrijk of het Pinksterkamp. Janny stond voor het eerst in de kantine en deed dat voortreffelijk. Mooi op tijd konden we afsluiten en keken terug op een fijne middag, waarvan we verwachten dat nog wel meer cursisten uit komen voor de kanocursus. Janny, Lidy, Henk, Gabri?lle, Berend, Hans, Eric, Guido, Anne, Leo: allemaal bedankt voor de hulp!