De PWBZ word weer wild

De PWBZ wordt weer wild.

Na een prachtige zomer, waarin Njord-leden de Noordzee branding en de Soca hebben ervaren, is het weer tijd om in het warme zwembadwater te trainen. Als voorproefje daarop is op 14 december jl. door de PWBZ een kijkavondje georganiseerd.

Allereerst waren er gasten van de The Clan uit Warnsveld . Die hebben we dus bekeken. En goed bevonden. Hopelijk gaan er enkelen van hen met ons mee als de PWBZ in het voorjaar weer volop wilde water activiteiten organiseert.

En dan kijken we naar de plaatjes van Saut-Brenaz. Zon, kamperen aan het water. Vanuit je tent lopend met je kano naar de wildwater baan. ‘;s Middags een wel verdiend wijntje. Volle maan in de Franse bergen. Waarom ga jij eigenlijk niet mee? Wildwater varen leer je aldoende ( ook 50plussers)!

Ook zagen we een DVD. Met allemaal gespierde mannetjes van onder de 50 die kunstjes doen die wij niet kunnen. En die bovendien een perfecte techniek hebben. Weinig herkenning voor sommigen van ons. Maar aantrekkelijk voor anderen. Of letten die alleen op die gespierde mannetjes. Ooit…………..komt bij ons ook die techniek !

Theoretisch oefenen op papier. Zie de mooie foto. Opkanten. De verkeerde kant op en niet omslaan. De lafaards ! Alles goed doen bij de centrale verwarming. Kom op, het water in!

[img]http://www.lkv-njord.nl/nieuwsbrief/2008janfeb3.jpg[/img]

En om dat voor te bereiden verwachten we alle aanwezige theoretici, maar ook alle andere Njordleden die een wildwaterbootje willen proberen, in januari in het zwembad. We geven instructie, er kan niets gebeuren en het water is warm. Eigenljk dus de enig echte warming -up voor de vele activiteiten die de PWBZ organiseert ( zie op de digitale kalender het fantastische PWBZ-wildwaterprogramma)

Maak dat goede voornemen voor 2008 waar, overwin je schroom en kom ! Verzuipen laten we je niet ( zeker niet zolang je je contributie nog niet hebt betaald).

Veertien december 2007 . Het was een inspirerende avond. Een mooie start van een wild water jaar.

Wie van jullie zien we in januari terug?