Nog een keer met de kano in het zwembad

Vandaag de laatste keer oefenen in het zwembad Vorden. Vandaag oefenen we in eskimoteren, peddelsteun en opkanten, terwijl er ook gekanopolood is. Bij dat kanopolo?n gebeuren er boeiende dingen. De jonge heren, Bart Kers, Tobias van Capelleveen en Daan Romkema nemen het op tegen de oude heren, Berend Kers, Eric van Capelleveen en Henk Groeneveld. De jonge heren staan op eens voor, deze snelheid vraagt om reactie. Ens als je niet snel bent, moet je slim zijn. Dus ontwikkelen de oude heren een tactiek om te kunnen scoren, en zo gezegd, zo gedaan. Maar dat duurt maar even, want als je jong bent leer je snel en snap je het woord tactiek ook snel. Enfin het eindigt met onderwaterkano?s en op een gegeven moment liggen alle jonge heren om en zijn aan het zwemmen. Dan is het makkelijk doelpunten zetten.

In de tussentijd zijn de drie dames Annelies Romkema, Juul Romkema en Nicole Kers nog volop aan het ravotten. Er ligt een grote rubberboot en daar kun je hele leuke dingen mee doen. Hidde Romkema, had het onderweg wat koud gekregen en had zich warm aan gekleed en sloeg het geheel gade. De foto?s zijn gemaakt door Annelies Romkema.

PS. Op een gegevenmoment zag ik zelfs een onderwaterpoloboot baren. Tobias had een poloboot geheel laten vol lopen en kanode onderwater door.