Summer Weekend bij Dutchwaterdreams

Het weekend dat van vrijdagavond 20 april t/m zondag 22 april zal het summerweekend plaatsvinden.

Vrijdagavond vind er een speciale Go with the Flow plaats. Deze populaire Flowboard avond zal 20 april voor het eerst ondersteund worden met hippe beats. Een DJ zal er namelijk in de FlowRider Area voor zorgen dat je op de beats van de muziek de meest spectaculaire tricks uit kunt voeren!

Zaterdag wordt er gestart met de kwalificatie van het kano slalommen voor het NK. Wil jij topsporters zien strijden op de wildwaterbaan? Kom dan gratis kijken naar deze kwalificaties.

Tijdens het Summer Weekend worden ook twee horeca aangelegenheden gentroduceerd, te weten het Beach House en de Lounge hoek. Momenteel wordt er op het middenterrein van de wildwaterbaan hard gewerkt aan de bouw van het DWD Beach House. Een strandtent met aangelegd strandzand waar je kan beach volleyballen, heerlijk kan loungen of een nieuwe rage trampoline volleybal kan uitproberen. In deze strandtent kan je ook onder het genot van een hapje en drankje met je voeten in het zand genieten van de wildwater activiteiten op de wildwaterbaan.

Op zaterdag en zondag starten we met iets unieks wat nog nooit is vertoond! In samenwerking met Go Fast wordt het NK Jetski gehouden TEGEN DE BAAN IN. Diverse jetskis en waterscooters gaan voor het eerst strijden om zo snel mogelijk tegen de baan in naar boven te jetskin. Enorm leuk en spectaculair om te zien. En als je zelf eens op een jetski wilt zitten kom dan tijdens het Summer Weekend langs want je kan dit zelf op het vlakke water ervaren.

Op zondag gaat de Kidz & Teens Playground van start. Jeugd van 6 t/m 16 jaar gaan de leukste competitie aan met elkaar. Bodyboardmeppen, flowridebasketbal en nog veel meer. Dit betekent een aantal uur fun op de FlowRider. Als je wint krijg een leuke prijs en ben je automatisch geselecteerd voor de grote finale in december.

Verder wordt tijdens het gehele Summer weekend een tentenshow gegeven, kan je zandsculpturen bouwen en worden er nordic walking clinics gegeven.

Tijdens het Summer Weekend is DWD vrij toegankelijk voor iedereen maar kan je alleen deze dagen ook voordelig met alle wildwater activiteiten kennis maken. Hiervoor hebben we speciaal een dagkaart waarmee je voor 49,- kennis maakt met alle wildwateractiviteiten bij DWD: Raften, Hydrospeed, Tuben, Bodyboarden, Flowboarden het kan niet op!

Oftewel genoeg te doen bij DWD tijdens het Summer Weekend! Meer informatie vind je op www.dutchwaterdreams.com (onder nieuws op de agenda).