WW Lippe 2007

Tuut, tuut, tuut, ik sla 1 oog open en het is 6.05 uur, en 1 april. Ik lijk wel niet goed wijs, waar een [b]HOBBY[/b] je al niet tot in staat acht. 6.45 stap ik in de auto richting Ruurlo waar ik 7.15 heb afgesproken heb met Eric en Tobias. Samen verder naar het botenhuis alwaar Henk en Ruben op ons wachten. Guus zou ook mee gaan, en maar eens bellen waar hij bleef. Laat ik nou net op 1 april ?s morgens om 7.45 uur het verkeerde nr. bellen waar het toch vriendelijk klonk, goede morgen met Carolien van alten, en het antwoord was , [b]SORRY[/b] maar jouw moest ik net [b]NIET[/b] hebben. Zo maak je vrienden op [b]1 APRIL [/b]klonk het al achter mij. Toch het goede nr. gevonden en bleek dat Guus met pech onder weg stond. Wij dus maar vertrokken met 5 pers. richting Duitsland. Net voor de grens nog wat eten gehaald want iemand was z?n voedsel vergeten. Onderweg kwamen we aan de praat dat de huizen en de grond zo groot en goedkoop waren en dat door de prijs kwam, waarop ik antwoordde dat ik ook grond had gekocht in Duitsland, waarna iedereen mij aankeek met vragende ogen, zo van ?ga je dan verhuizen", waarop ik lachend antwoordde dat het maar POTGROND was.

Na een uurtje zijn we op de plek van bestemming. Boten afgeladen, pakken aan en ons te goed gedaan met koffie en brood stapten Ruben, Eric, Tobias, Henk en Leo die we onderweg op hadden gepikt in de boten. Ja,nee, ik niet, want een of andere Dokter vond het zo nodig om mij een paar weken met mijn voet in het gips te zetten, maar ik kon mooi mee om video opnamen te maken. Ik was op deze nieuwe plek nog nooit geweest en vond het dus wel jammer dat ik niet in de boot kon plaatsnemen.

Een leuke plek om te gaan varen, veel stroming en leuke keerwatertjes. Persoonlijk vind ik Neuss iets leuker omdat daar wat meer mogelijkheden voor de beginners liggen. Maar we zitten nu onder een strak blauwe hemel met een heerlijk voorjaars zonnetje te filmen. Moe maar voldaan komen ze naar de eerste sessie aan de kant. tijd voor een lekkere bak koffie tussen door. Ruben en Tobias bleven de 2e run aan de kant want de vele stroming vergt best wel veel van je krachten. Verder nog wat leuke video opnames gemaakt en daarna hebben we de boten weer in het kanaal gelegd wat pal langs de zijloop licht. Op het vertrek punt aangekomen licht er aan de andere kant van de brug het botenhuis van plaatselijke kano vereniging. Ik kan alleen maar zeggen, als wij een Nieuw botenhuis nodig hebben we eerst maar eens daar moeten gaan kijken want ik zag me zelf al onder de veranda zitten met een lekker koud glas …….. en wat lekkers van de B.B.Q, maar we moeten dan nog wel even door sparen, de opnames zijn in ieder geval gemaakt. Moe maar ik dacht voldaan keerden we terug naar huis. Maar als ik gipsloos ben keer ik hier nog graag een paar keer terug.

Camera man deze dag.