Schipbeek survival 2007

Vandaag (15 april) hadden we jeugdsurvival met 13 kinderen van Njord in Bathmen. Het was gelukkig mooi weer. Soms was het zelfs iets te warm. We moesten ook een heel stuk door modder en water. In het begin was het erg vies. Later wende je er wel aan. Je moest ongeveer 5 ? 6 km. afleggen, daar tussen zaten 58 hindernissen. Je moest het meest over de netten heen klimmen. En ook veel met water, je moest zelfs een stukje zwemmen. Of je mocht in een soort grote band gaan liggen. Maar daarvoor moest je heel lang wachten, dus de meesten gingen maar zwemmen. Gelukkig was het water niet koud. Na afloop kregen we allemaal een medaille. Toen zijn we weer terug naar het clubgebouw gereden, en daar hebben we met zijn allen frietjes met knakworstjes gegeten en niet te vergeten een ijsje vooraf.

Wij vonden het heel leuk om mee te doen!