Pinksterkamp 2007

Voor het Pinksterkamp is dit jaar een camping aan de Oudegaaster Brekken in Friesland gekozen. Oudega is een mooi dorp en ligt midden in het Friese Meren gebied. Door de vele sloten en poelen biedt deze plaats een prachtig kano gebied. Ook voor de fietser zijn hier goede mogelijkheden. Afgelopen najaar, tijdens het Friesland weekend in september, is Camping De Bearshoeke door een aantal van ons verkend. De camping ligt direct aan het meer en heeft goede faciliteiten. Ook is er een ruim veld waar wij ons kamp kunnen opslaan. Voor informatie over de camping kun je terecht op www.bearshoeke.nl.

[b]Data[/b]
Zaterdag 26 mei
Zondag 27 mei
Maandag 28 mei

[b]Beoogde tochten[/b]
Zaterdag: Rondje Heeg over sloten en poelen, ca. 12,5 km
?s Avonds; korte avondtocht naar SandFirden, waar wij ?niet vaarders?kunnen
treffen voor koffie met koek.
Zondag: Start vanuit het historische Workum. Via kleine wateren varen wij naar de
Camping, ca. 15 km
Maandag: Tocht van ca. 12 km in de omgeving van Oudega, bijvoorbeeld bezoek aan
Gaastmeer.

Doel is de tochten geschikt te houden voor alle deelnemers, waarbij de tocht op zondag het langst is. Ter plekke kunnen afhankelijk van het weer en de samenstelling van de groep gemakkelijk aanpassingen worden aangebracht. Wij plannen dit jaar geen aparte tochten voor de jeugd. Omdat de camping direct aan het maar ligt, kunnen wij gemakkelijk extra activiteiten inlassen.

In vervolg op het culinaire succes van de Franse avond aan de Nieuwkoopse Plassen afgelopen jaar, denken wij voor de zondagavond wederom over een thema-avond.

Voor informatie en opgave kun je terecht bij Bart van Alten (famvanalten@hetnet.nl) of Lidy Groeneveld (l.groeneveld7@chello.nl). Opgave graag uiterlijk zaterdag 12 mei aanstaande.