Uitnodiging van KV de Geuzen

Beste kanovrienden,

Wij hebben het genoegen jullie uit te nodigen tot deelname aan:De ZuidervaartwedstrijdenInternationale Jeugdwedstrijden en Open Noord-Hollandse Kampioenschappen op 12 en 13 mei 2007. Er kan worden ingeschreven volgens de ingesloten inschrijftabel.De inschrijving sluit op 21 april 2007. De loting is op 24 april 2007 om 19.00 uur in het botenhuis van K.V. De Geuzen. Na-inschrijving is mogelijk tot de 6 banen vol zijn. Bij meerdere na-inschrijvingen wordt er geloot. Naast de traditionele 200 en 500 voor de Pupillen t/m de Junioren wordt er dit jaar ook een Super Veteranen wedstrijd georganiseerd voor de 40+ veteranen over 200 en 500 meter.

Stuur de inschrijvingen per e-mail naar: codeboer@upandrunning.nl.

Met vriendelijke groet,namens kanovereniging De Geuzen, Guido v.d. Brink