WW Lippe 2007

WW varen Lippe 1 april 

Vorig jaar ontdekten we deze plek. Via een collega kanovereniging vonden we de plek en WW varen op een heuse slalombaan op slechts 1 uur rijden van Lochem is Spitze! zoals onze buren zeggen. Leuk is dat we vanaf de kanoclub Dorsten over het kanaal naar de slalomplek kunnen varen, daar even de dijk over klimmen kunnen en ter plekke kunnen (leren) wildwater varen. De plek is relatief rustig en varieert tussen WW1 en WW2 afhankelijk van de waterstand. Heb je de Bovenslinge gemist, dan kun je ongeoefend wel mee. Het is wel handig als je kunt opkanten en de hoge peddelsteun beheerst, anders kan het zwemmen worden. Na het oefenen op de speelplek varen we stroomafwaarts de Lippe af en klimmen na 2 km weer over de dijk en gaan terug naar Lochem.

 

Aanmelden bij Eric van Capelleveen uiterlijk op donderdag 29 maart 21:00.

Kosten : € 4.00 per persoon voor de vervoerskosten

Ervaring is niet vereist; Een wetsuite en zwemvest wel. Beschikbaar in het botenhuis.

De reistijd naar Dorsten is circa 1 uur.

Vertrek : ca 9:00 Lochem ; terug rond ca 15:00

Telefoon 0653.260109 of ECA [@] TG.NL

 

Kijk maar eens naar foto’s van vorig jaar in het fotoalbum.