Weekend Texel ook voor niet-Njordleden

Zoals u misschien al wist wordt er een weekend gehouden bij texel. Er word vertrokken op zaterdag vanaf Den Helder en overnachten op texel om zondag terug te keren. Njord heeft op het moment 4 aanmeldingen binnen. Er zijn 8 personen nodig om het weekend door te kunnen laten gaan. Buitenstaanders die belangstelling hebben bij dit weekend kunnen zich ook opgeven. Zij geven zich echter meteen op bij zeekajak.nl . Zij die zich aanmelden daarvoor regelen alles dus rechtstreeks met zeekajak.nl . De prijs die vermeld staat bij de tocht op de njordsite geld alleen voor njord leden en betalen dit aan njord, buitenstaanders betalen aan zeekajak.nl . Zeekajak.nl verhuurd ook zeekajaks. Zeekajaks, zwemvesten, spatzeilen en wetsuits zijn verplicht. Wij hopen op genoeg aanmeldingen zodat de tochten gevaren kunnen worden.