Scoren voor eigen doel!

Dankzij een tip van Berend Kers hebben we in Juni en Juli meegedaan aan de sponsoractie van de Dekamarkt in Lochem. We, zijn in dit verband enthousiaste Njord-leden die op de vrijdagavond en zaterdagen met een stand in de Supermarkt klanten van Dekamarkt wisten te overtuigen hun stem aan LKV-Njord te geven. Daarmee gaven ze een deel van de ? 5.000,- sponsorgeld die klaar stond ook weg aan onze vereniging. Wij waren uit een deelnemersveld van zeker 50 verenigingen er met 9 andere clubs uitgepikt, vooral vanwege het door ons opgegeven bestedingsdoel. We willen er namelijk een Rodeoboot van kopen. Zo?n klein polyetheen bootje waar je in de golven mee kan spelen en die ook goed te gebruiken is voor brandingvaren, wildwatervaren en als je wilt ook kanopolo. Een bootje waar de jeugd ook makkelijk eskimoteren in kan leren.

We hebben samen het respectabele bedrag van ? 405,– mogen ontvangen.

Hulde aan allen die zich hiervoor in gezet hebben. In de eerstkomende bestuursvergadering buigen we ons over het exacte bestedingsdoel en gaan er ook voor zorgen dat we ook snel er van kunnen profiteren.

Groei en Bloei Lochem ? 775
Muziekvereniging. Avendo ? 665
Berkelduikers Lochem ? 630
Sportclub Lochem ? 595
Volleybal DIO Gelselaar ? 485
Tafeltennisclub LTTC ? 420
Kanovereniging LKV Njord ? 405
Korfbalvereniging ?t Overschotje ? 360
Tennisclub LTC ? 345
Voetbalvereniging SV Almen? 320