Doedag November 2006

DOE-DAG 25 november 09:00-13:00

Voor nieuwe leden nog een onbekend begrip. De DOE-DAG, wat houdt dat nu weer in. Wel tweemaal per jaar vraagt de Materialen commissie om onze hulp bij het in orde brengen en winterklaar maken van ons botenhuis en materieel. We soppen het botenhuis uit, wassen de vitrage, reinigen WC- en douche faciliteiten, ragebollen en dweilen de vloer eens goed. De botenopslag wordt uitgeveegd, botenreparaties uitgevoerd en alles wordt vorstbestendig opgeruimd. De materialen opslag wordt uitgeruimd, en uitgeveegd net als het dak dat bladvrij gemaakt wordt. Het terrein harken we ook aan, want de fraaie kastanjebomen laten wel heel wal vallen op het gazon. Tenslotte vraagt de verlichting om een goede controle.

Dit jaar hopen we ook wat kleinere verbeterwerkzaamheden uit te kunnen voeren. In het CV hok willen we wat schappen en beugels plaatsen voor de schoonmaakmiddelen. Ook willen we een lichtpunt in het zwemvestenhok plaatsen. Tenslotte gaat ??n van beide steigers uit het water om gerepareerd te worden. Een vervangende steiger mag vast in de impregnerende verf gezet worden.

Wij rekenen ook op uw komst.