7e Wereldkampioenschap Kano Polo 2006 zoekt jou..

Van 9 tot en met 13 augustus 2006 wordt het Wereld Kampioenschap kanopolo georganiseerd, 64 teams uit 26 verschillende landen, uit alle continenten. Op de 4 wedstrijddagen zijn telkens 8 teams tegelijk op het water om een wedstrijd te spelen. De volgende teams zijn zich dan al aan het voorbereiden. Natuurlijk verwachten we veel publiek en pers.

Ben jij een van de stagiaires of vrijwilligeres?
Jij kunt als vrijwilliger de hele week bij het kampioenschap aanwezig zijn. Je hulp is hartstikke hard nodig want met 850 deelnemers en de 150 medewerkers moeten heel wat dingen gedaan worden. Hier volgt een greep uit alle taken die je kunt doen:
– Je legt de speelvelden en pontons uit en controleert deze dagelijks.
– Je richt de loodsen in voor opslag van boten en materiaal.
– Je helpt met schoonhouden door afvalbakken te legen en zwerfafval op te ruimen.
– Je controleert de WK-spelers voordat ze het veld opgaan. Tijdens de wedstrijden zorg je voor de ballen, die willen we niet kwijtraken!! Je bent doellijnwaarnemer, materiaalcontroleur, tijdwaarnemer, wedstrijdsecretaris of scheidsrechter.
– Je beantwoord vragen van sporters en publiek. Je werkt op de grote balie om hun vragen te beantwoorden, je geeft pasjes op het wedstrijdsecretariaat of je begeleid de pers
– Je dirigeert het toestromende publiek als parkeerbegeleider naar hun plek en verkoopt ze een kaartje als ze op de tribune willen zitten of je houd toezicht op het publiek.
– Je helpt bij de opbouw, de opening, de prijsuitreiking, de sluiting en het afbreken van het WK.

En wat krijg je ervoor terug?
Waardering. Van alle deelnemers en het publiek. Je doet ervaring op bij de organisatie van een groot evenement. Dat komt altijd van pas.
– Je mag gratis overnachten op de camping in het Amsterdamse bos, gratis ontbijt en lunch, je zit eerste rang op plaatsen, waar zelfs het publiek niet komt en volgt de mooiste wedstrijden van de wereld en je bent uitgenodigd op het slotfeest met alle sporters.

– Je krijgt kleding om herkenbaar te zijn als official van het WK 2006.

Kijk op de website en meld je aan. Mail je gegevens naar de organisatie. We kunnen niet zonder jou!!

Meer informatie:
– Telefonisch: Maarten van Bergen (06) 55167035
– Website: http://worlds.canoepolo.nl
– Email: mvbkano@tiscali.nl of canoepolo@canoepolo.nl

Op verzoek van organisatie World Championship Canoe Polo.
Bron: Informatiepakket van World Championship Canoe Polo organisatie