Scheveningen Juni 2006

Zondag 25 juni gaan we bij voldoende animo en wind (windkracht 3-4) alsmede de goede windrichting weer brandingvaren in de Noordzee. Waren we 2e Pinksterdag in Katwijk, nu willen we naar ofwel Wijk aan Zee dan wel Scheveningen toe. Brandingvaren is te doen voor een ieder die de basisprincipes van kanovaren beheerst, niet bang is voor zout water en opzoek naar wat adrenaline. Wij leren je hoe je moet varen en wat daar bij komt kijken, maar je moet het wel zelf doen.

Wetsuite, reddingsvest en helm verplicht. De vereniging heeft helmen en vesten en een aantal pakken. Een wetsuite moet wel strak passen om te werken dus besteed daar vooraf aandacht aan.

Kosten: 9 euro
Vertrek: 09:00 Lochem (ivm midzomeravondtocht de avond er voor); terug 19:00
Vaarleiding: Eric van Capelleveen
ECA@TG.NL of 0653 260109
Opgeven: uiterlijk zaterdag 24 juni 20:00