Peter s de Vries van onbekende datum

Deze maand was wel erg heftig. In de afgelopen week ben ik natuurlijk rellen wezen kijken in Den Bosch. Daarover straks meer. Eerst wil ik reageren op KABABS. Hij/ zij verklaart dat dit vervuiling is van de Kanobabbbels. Je kunt het ook niet lezen. Net als de Playboy. Die leest iedereen ook vanwege de interviews, niet vanwege de foto?s. KABABS wil mij echter uitlokken. Verleiden tot emotionele uitspraken, omdat hij mijn familie beledigd. Nou zover krijgt hij mij niet. Ik ben koel als ijs. Misschien mag ik een voorstel doen. Ik heb in de Graafse wijk in Den Bosch gezien hoe je moet rellen. Kom maar een keer langs dan? oh nee geen agressieve emoties.

Kijkend naar de verderfelijke media van de commerci?le rakkers had ik een idee. We kunnen het programma ?Ja, ik wil een miljonair? omtoveren naar ?Ja ik wil een kano?r?. Iets voor Peter S dacht ik. Hierbij doe ik dus een oproep. Reageer!!!

Terug naar KABABS, hij/ zij wil meer diepgang, meer klasse. Vandaar dat ik mij maar eens in de proza en po?zie stort.

KAKBAS de onbekende,
Tot hem zal ik mij wenden.
Zoekend naar zijn ware identiteit,
Door zijn opmerkingen niet altijd gevleid.

Wie is die persoon wat wil hij/ zij,
Of misschien zoek ik tevens naar mij eigen identiteit.
Opzoek naar een mooie kerstgedachten,
Misschien iets wat je van Peter S. niet zou verwachten.
Vandaar KABABS geen stakend (kerst)vuur,
Dat staat je binnenkort erg duur.
Kom op ik daag je uit,
Ik ga winnen ga daar maar vanuit.

Is uw glas wijn al leeg, het haardvuur nog warm. Mooi. Prettige kerst en een gelukkig nieuw jaar.

The Hunter.

P.S. Dit jaar geen terugblikken op het afgelopen seizoen. Zoals alle commerci?le programma?s doen. Ik kijk naar het openen van het jachtseizoen.