Opening Zwembad Vorden 2005

Opening zwembad De Dennen in Vorden opgesierd met kano?s van Njord
Tijdens het openen van het zwemseizoen, zondag 1 mei, werden de bezoekers van het zwembad De Dennen in gelegenheid gesteld eens te oefenen met kanovaren. Dankzij het prachtige weer kon het zwembad een groot aantal bezoekers verwelkomen. Voor even een proefvaartje met een kano was dan ook, grote belangstelling. Vanaf 13 uur tot 16 uur stond er voortdurend een rij hoofdzakelijk kinderen, te wachten tot ze aan de beurt waren voor een proefvaartje. Jan Westerink en Lidy en Henk Groeneveld hadden er hun handen vol aan. Regelmatig gingen kinderen met de kano om, wat extra werk betekende. Moe, maar tevreden konden zij terugzien op een geslaagde middag.

Ook de leiding van het zwembad was enthousiast over het enthousiasme van de kinderen.