Veluwerally 2014

Zondagochtend 06:30 Boten laden in Lochem en langs Zutphen Lidy oppikken. Dankzij Tobias hebben we vandaag valet parking en geen ingewikkelde pendelconstructies. In Giesbeek is de mist opgetrokken. 15 min later dan gepland varen we Rhederlaag op met als bestemming Deventer. De zon straalt over het water en levert fraaie beelden. We maken deel uit van ruim 350 vaarders die de 35, 50 of 100 km over de IJssel varen. Statige populieren aan de oever afgewisseld met een oude steenfabriek, grazende koeien, paarden en koppels ganzen. De natuur laat zich van haar mooie kant zien op deze zonovergoten zomerdag (in het najaar). Voor we het weten passeren we Doesburg en Dieren. Tijd voor een kopje koffie aan de oever. Zutphen is de volgende plek. Op de bult van Ketje, Gelrehaven genieten we van de zon. De laatste etappe brengt een stop nabij het voetveer Gorssel. En voor we het weten doemt Deventer op. 50 km, zijn voorbij gevlogen. Wat een mooie tocht. Foto’s op deze locatie