Succesvolle NL Doet Dag 2014

Kijk voor foto’s op fotos/nl-doet-dag-maart-2014

Afgelopen zaterdag 22 maart waren meerdere Njord leden en vrijwilliger Roy Nuland van de partij om een grote hoeveelheid NL DOET klussen te doen. Tobias en Bart carboleumden het laatste deel van de Waterschans. Roy en Johan namen de topgevel aan het botenhuis onderhanden. Ron spoot steigers en terras schoon. Klaas en Albert namen de tuin en de oever van de Berkel onderhanden. Freek en Henk ontdeden het botenhuis van blad en stof. Jannie maakt schoon en voorzag de heren van koffie en soep. En Eric zaaide gras, wiedde en bemeste het gazon, ontbraamde en verfde een kozijn. Ricco repareerde een tweetal verenigingskano’s met polyester. Berend stelde zijn aandeel nog uit. Hij gaat een kozijn komende weken vervangen. Heren en Dame, Hartelijk dank voor jullie bijdrage.