WW week Karinthie 2014

Weekje Wildwater / Toervaren Karinthie 2014

In deze meivakantie 2014 (26 april – 3 mei) staat Karinthië Oostenrijk op het programma. Er wordt een voor ieder wat wils programma aangeboden. We kamperen in Obervellach aan de Möll westelijk van Spittal. Hier kan je ook een blokhut huren als je het nog te fris mocht vinden in de nachtr. Op de Möll kunnen beginners (WW1 / WW2) leren wild water varen. Maar deze rivier biedt ook voor gevorderden (WW3) genoeg uitdaging. Ook de rivieren Obere Drau, Isel en Lieser bieden hen veel plezier.  

Voor de toervaarders biedt de Drau mogelijkheden voor een meerdaagse open canadeestocht terwijl de MilstätterSee en de WeissenSee ook veel vaarplezier en natuur bieden.

In de bijlage vindt je meer informatie. Geef je op bij Eric@lkv-njord.nl