Golfslagzwembad Haaksbergen

Golfslagzwembad Haaksbergen

Op deze dag 17 november 2013 gaan we van 1700-1830 voor de liefhebbers van golven en voor hen die in een veilige omgeving willen ervaren hoe het varen op groot water werkt en hoe je je daar kan redden naar het Golfslagbad de Wilder in Haaksbergen.  We vertrekken op eigen gelegenheid (overleg even of je met elkaar kan meerijden) naar Haaksbergen. Zorg dat je daar om 1645 bent, kleeed je vast om. Een paar handige handen bij het lossen zijn welkom. Wij brengen boten mee, maar als je zelf voor je boren en transport (zwemvest) wil zorgen graag.

Aanmelden voor 14 november bij Eric van Capelleveen 0653 260109 eric@lkv-njord.nl
Kosten zwembad 5 euro pp 
Verplicht Zwemvest
Rijdtijd Haakbergen Lochem circa 40/45 minuten
Aanwezig 1645 in Haaksbergen
Website  www.dewilder.nl  
Scholtenhagenweg 32, 7481 VP Haaksbergen 

Vaarorganisator Eric van Capelleveen