WW varen Oostenrijk/Duitsland Herfst 2013

WW varen Oostenrijk/Duitsland Herfst 2013

In de herfstvakantie staat een aantal dagen wild water varen op het programma. Afhankelijk van de waterstanden gaan we naar Oostenrijk en/of Duitsland. We zetten in op WW2+ WW3+ rivieren, die in deze periode nog water hebben maar meestatl een tandje minder moeilijk zijn. Het gewenste ervaringsniveau is gevorderden. In overleg worden de exacte rivieren gekozen. Nu gaan we uit van Inn, Donau, Oetz en mogelijk de Moldau in Tsjechie. Maar eea is sterk afhankelijk van de waterstanden en deelname. Wanner de Eifel/Harz ook water hebben heeft dat denk ik de voorkeur vanwege kortere reisafstanden.

We gokken op woensdag 24/10 – zondag28/10 als vaarmoment.

Vaarorganisatie Eric van Capelleveen 0653 260109 eric@lkv-njord.nl. Graag zsm aanmelden qua interesse. Het ziet er naar uit dat we een chauffeuse hebben waardoor we met één auto kunnen rijden. Overnachten in chalet/jeugdherberg. Vervoerskosten en verblijfskosten op basis van nacalculatie.