Rondje Almelo Lange Schietspoel

Rondje Almelo Lange Schietspoel 24 maart

kano tocht 24 maart: Lange Schietspoel 14 km Een route door de Textielstad Almelo voor doorzetters, die van een avontuur houden. De instapplaats is aan de rand van het Indië-complex van de Koninklijke Nijverdal Ten Cate NV, die jarenlange textiel- en kunststofweefsel produceerde. De tocht brengt u via oude kanalen en spannende waterlopen tot in het bruisende centrum van Almelo. Daarbij is een kanokar wel zo makkelijk; er komen drie overdragingen, waarbij twee lange. De route is in elk jaargetijde te varen. Onderweg kunt u grote rijnschepen (tot 110 meter) tegenkomen.

Gegevens over de tocht
Datum: zondag 24 maart
Boten laden: 09:00 uur
Thuiskomst: ca. 17:00 uur
Vaarafstand: 14 kilometer, 3 overdragingen waarvan 2 lange (750 m)
Klasse geschikt voor ervaren vaarders
Uitrusting zwemvest verplicht, wetsuit verplicht Deelname is op eigen risico. Vaarpunten: 25
Vervoerskosten: € 3,00
Vaarleider: Maarten van Beek
Opgave: voor zaterdag 23 maart bij Maarten van Beek, mobiel 06 – 123 29 129 of mail vanbeek1958@kpnmail.nl