Foto&#039sd Nieuwjaarreceptie 2013

Nieuwjaarsreceptie 2013

Gezellig druk en verblijd met een spelletje darts, appelflappen en een glaasje prosecco vooraf. Jannie en Jan hadden samen met Lidy ons weer getrakteerd. Er werd druk bijgepraat en oude bekenden waren zelf aanwezig. Zo ook Bertus Aalten die alweer 25 jaar bij ons is en als jubilaris gehuldigd werd. Net als Mr. Blub troffee winnart Bert, WW peddel winnaar Rick van de Berg. Berend liet ons het fotoboek van de bouw van de houten kano voor Bart zien. We verbleven in een vernieuwde kantine van ons botenhuis, waar fraaie donkerrode rolgordijnen en een (schuif)wand van gevlamd grenen zichtbaar waren. Het was lekker warm terwijl buiten de vorst heerste. En er werd naarstig overlegd over de bestemming van de Gletschermerentocht in de meivakantie. Kortom de moeite waard. Mooi was het ook Greet Terwel weer te zien, flink hersteld na haar herseninfarct van vorig jaar. Dank voor jullie komst. Foto’s vind je op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=155