Canadezentocht 2012

Canadezentocht 2012 / Open kano varen

datum 22/23 september 2012

 
Na de twee oefen-avonden gaan we een weekend varen, 22 en 23 september, op de Ems, niet ver van huis. Twee niet al te lange vaardagen met een overnachting op een kampeerplek, direct aan de Ems bij een kroeg/restaurant. Zelf koken kan, iets met een schnitzel in het restaurant ook. In ieder geval moet alle bagage mee in de kano’s.

Het is niet de bedoeling,  dat er kajaks meevaren. Er wordt nadrukkelijk alleen met Canadezen gevaren.

Iedereen kan meedoen, je hoeft geen ervaring te hebben. Je kunt meedoen met je eigen Canadees, heb je die niet, dan  proberen we wat te regelen. Kinderen  kunnen meedoen met hun ouders. Er is evt een 1-persoons Canadees beschikbaar.

Opgeven voor 26 augustus bij Bert Roestroest.1@hccnet.nl