Kayaktalent in de Dennen Vorden

Kayaktalent in de Dennen Vorden

Het buitenzwembad van Vorden, mooi gelegen in het bos, en treffend de Dennen geheten, is in de zomer het toneel van de kanovaarders en kanopoloërs van kanovereniging Njord uit Lochem. En op vrijdagavond 18 augustus gaven de leden van Njord instructie aan een groep waterratten die veel in het zwembad te vinden zijn. Het bleken echte talentjes te zijn , die de slag van het kanopolo spelen en kanovaren snel te pakken hadden. En op de zondag erop waren een aantal van hen weer van de partij, enthousiast als ze zijn. Dat bleek ook op die vrijdagavond toen bijna de verlichting aan moest. We hebben deze vaardres (jongens en meisjes) en de badmeester uitgenodigd meer te gaan varen in Duitsland op de wildwaterrivier Erft of Lenne. Kijk op deze website wanneer.

De foto’s staan op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=137