Juni ervaringen

Juni Ervaringen 2012

In juni hebben leden van de Njord meerdere PR activiteiten ontplooid. Hier een kort verslag en de link  http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=134 naar het foto album waar deze activiteiten op de gevoelige digitale plaat zijn vastgelegd.

Kanodemonstratie Businessclub SISU Lochem (Witte Wieven Lochem)
Op maandagavond 2 juni gaven Tobias en Eric samen met Lochemse kanovaarster Esther Dolphijn een demonstratie en toelichting op de passie die wildwatervaren heet. Esther legde uit hoe zij in de op de juiste golf komt zowel zakelijk als in haar sport wild water varen. De demonstratielocatie was de grote vijver naast de jachthut van de Witte Wieven in Zwiep. Zie ook http://www.dewittewieven.nl/de-jachthut?s16574=11 Na afloop genoten we na in de jachthut bij een warm open haard vuur. Dit was een actviteit van de businessclub SIU in Lochem http://www.sisunetwerk.nl/

Kanovaren tijdens zwemvierdaagse Ruurlo
Op donderdag 28 juni verleenden Marlies, Rick, Koen samen met Eric en Tobias namens Njord medewerking aan de Zwemvierdaagse in het zwembad de Meene te Ruurlo. Circa 50 kinderen genoten van de mogelijkheid om een rondje te varen in een wildwaterkano in het zwembad. Voor omslaan en evenwicht leren te bewaken terwijl de boot met enig geweld heen en weer wordt bewogen leverde menig gilletje op. Een geslaagde warme zomeravond met veel waardering van de waterpoloclub BZC Schuurman.

Waterschansspringen op een vrijdagvaond (botenhuis Lochem)
Ter voorbereiding op de komende waterschansspringwedstrijden (een mooie voor galgje) hebben Bart en Tobias de waterschans weer eens getest. Berend en Eric verbeterden de afsprongmogelijkheden.  (Laat op de zwoele zomeravond 29 juni 2012) Zie hier voor een filmpje