Kanoverzekering

Kano verzekering

BSB Assuradeuren
De Nederlandse Kano Bond heeft in samenwerking met BSB Assuradeuren een scherpe verzekering samengesteld welke alleen voor u als NKB-lid geldt. Deze verzekering maakt het mogelijk alleen uw kanoverzekering af te sluiten, maar ook om al uw overige particuliere verzekering bij dezelfde maatschappij onder te brengen. De goede samenwerking met BSB Assuradeuren heeft er toe geleid dat er een unieke verzekering is samengesteld. Deze verzekering is voor u als kanovaarder zeer interessant, maar ook voor verenigingen. Zo is het voor verenigingen mogelijk om naast de kanoverzekeringen ook verzekeringen af te sluiten als een ‘(bestuurders-)aansprakelijkheidsverzekering’ of een inventaris / zaken verzekering. Verzekeringsgebied
Het verstrekken van een kanoverzekering voor de leden van de NKB is een unieke dienst. Uniek omdat de totaliteit van het pakket, en de wijze waarop dit tot stand komt anders is dan bij de andere verzekeringen. Zo is de verzekering van kracht over de gehele wereld, zolang de verzekerde objecten zich buitenhuis bevinden. Mochten de verzekerde objecten zich toch wel binnenshuis bevinden dan behoren deze tot uw inboedel en vallen onder de inboedelverzekering. Zo maakt deze verzekering het mogelijk dat u kano en toebehoren te allen tijde verzekerd is. Dekking
De kano is verzekerd voor schade door;

 • Brand
 • Diefstal
 • Neerslag & Storm
  • Neerslag, behalve door geleidelijke inwerking.
  • Storm en vallende voorwerpen door storm
 • Andere oorzaken
  • Enig ander plotseling van buitenkomend onheil

Met deze kanoverzekering heeft u dus een zeer uitgebreide dekking, waardoor u met een gerust hart het water op kan. Voordelen en hoogte van de premie
Deze kano verzekering biedt u de volgende aantrekkelijke voordelen;

 • Zeer uitgebreide dekkingen
 • Geen doublures in dekking
 • Volledige online afsluiten van de verzekering, incl. berekenen van de premie.
 • 24 uur per dag toegang tot uw verzekeringen
 • Concurrerende premies, mogelijk door samenwerking met een grote maatschappij.
 • U steunt de kanosport financieel zonder dat het u geld kost!

De hoogte van de premie is geheel afhankelijk van de verzekeringswaarde. U kunt uw premie berekenen op de speciale site daarvoor, zie de link onder deze tekst. U kunt de verzekering helemaal online afsluiten, wijzigen en bekijken! Meer informatie