Veluwerally 2011

Veluwerally


Op zondag 25 september aanstaande wordt de 34ste Veluwerally op de IJssel gevaren. De tocht wordt georganiseerd door de Nederlandse Kanobond Gewest Oost en vanzelfsprekend helpt ook onze vereniging bij de organisatie. De start is wederom aan het Meentse strand te Giesbeek (recreatiegebied Rhederlaag). De finishplaatsen Zutphen, Deventer of Kampen. Ieder jaar een tocht met een groot aantal deelnemers uit binnen- en buitenland, wat de Veluwerally een feestelijk tintje geeft in een prachtige omgeving.
 
Met de vereniging willen deelnemen aan de 50 km tocht en eindigen in Deventer. De tocht op de IJssel is voor geoefende vaarders, die voldoende ervaring hebben op de IJssel of vergelijkbare rivieren. In verband met de scheepvaart is het zaak stuurboordwal (rechts) te houden en kinderen tot 14 jaar in een eigen boot mogen alleen onder begeleiding van een volwassene mee varen. Een zwemvest is voor iedere vaarder verplicht.
Gegevens over de tocht
 
Datum:    zondag 25 september
Boten laden:     6.00 uur
Thuiskomst:     ca. 18.00 uur
Vaarafstand:     50 kilometer
Vaarpunten: 25
Kosten deelname bij aanmelding tot 16 september aanstaande 8 euro
Vervoerskosten:   4 euro
Vaarleider:     Bart van Alten
Opgave:    uiterlijk donderdag 15 september bij Bart van Alten
   bartvanalten@ffbb.nl of 06 12 035 025

Veluwerally 2011

En de 34e VeluweRally komt ook alweer om de hoek kijken. Op 24/25 september gaan er weer zo’n 500 mensen de IJssel op! Nieuws over de VeluweRally verspreiden we apart. Krijg je dat nieuws nog niet, meld je dan aan voor de mailinglijst via de website http://www.veluwerally.nl/. Dat hebben we zo georganiseerd om te voorkomen dat een ieder teveel informatie per email gaat ontvangen. De eerste nieuwsbrief gaat op 7 juni de wereld in.

Njord levert dit jaar weer vrijwilligers voor de post Zutphen.
Meld je aan bij Eric van Capelleveen 065326109 ECA @TG.NL