WW week Frankrijk Zwitserland

WW week Frankrijk Zwitserland 2011

Van 1 tot en met 6 mei 2011 gaan we naar de wild water baan van Sault Brenaz nabij Lyon in Frankrijk. Op de terugweg ( 6 en 7 mei) willen we voor de WW3 vaarders nog een paar wildwater rivieren in de Franse en Zwitserse Alpen meenemen. De WW baan van Sault Brenaz ligt in de Rhone en kent secties met verschillende moeilijkheidsgraden variërend van WW1+ tot WW3. De camping ligt aan de baan en de omgeving kent ook andere bezienswaardigheden. Zo kan er ook geklommen worden (klettersteig), zijn er grotten en wandelpaden in de buurt. Toervaarders kunnen ook op de Rhone, Ain en Saone terecht. Er wordt gekeken of er bij voldoende belangstelling een WW instructeur kan worden ingehuurd. Graag je belangstelling/deelname melden bij Eric van Capelleveen.