Klussen geklaard op de Doedag

Doedag lente 2011

Ook dit jaar was er weer voldoende te doen op de doedag. Een selecte groep zorgde ervoor dat de nodig klussen werden gedaan. Janny gaf de kantine weer een beurt, Lidy, Gabriëlle en Ineke sloegen aan het tuinieren. Lidy spoot de stoep netjes schoon’, wat toch enkele uurtjes kostte. Bert, Anne en Henk gaven de botenstalling weer een schoonmaakbeurt. Johan maakte de klus met het ophangen van de deuren af. Een lastige klus, waar hij de zaterdag ervoor aan was begonnen. De deurscharnieren moesten aan metalen ronde staanders worden bevestigd. Dit betekende veel laswerk en alles wat er nog meer bij komt kijken om metalen plaatjes aan te brengen waar de scharnieren weer aan bevestigd konden worden. Een grote klus, waarbij veel dank aan Johan. Hierdoor is het achterste deel van de stalling ook aan de achterzijde toegankelijk, wat handig is voor de stalling van de WW kajaks en enkele canadezen.
De zaterdag ervoor was de tweede nieuwe steiger ook al in het water gehangen. De botenwagen stond ook nog op het programma, maar daar kwam niet veel van, behalve dat de opbouw op het onderstel werd geplaatst, zie foto.
Naast bovengenoemde groep togen ook nog eens Berend, Hans, Guido en Eric naar Bergschen hoek, om daar voor de tweede opeenvolgende zaterdag de springschans af te breken en te transporteren. Ook een enorme klus, waarmee er al met al dit voorjaar toch weer veel werk is verzet.

foto’s http://lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=78