DOE dag lente 2011

DOE DAG lente 2011

Komende Zaterdag 26 maart 2011 is het weer DOE dag voor onze vereniging. Na de activiteiten van afgelopen weekend in het kader van NL DOET ,komen nu ook de regulieren klussen aan bod. Denk aan het klaarmaken van onze terrein, tuinnieren, het schoonmaken van ons botenhuis, terras ontgroenen, afbouwen van de botenwagen, afronden van de waterschans demontage in Bergschenhoek en het rechtleggen van tegelpad en sorteren van ons materialenhok.

Werk voor man en vrouw, volwassenen en kinderen. Genoeg te doen zo aan het begin van het seizoen. We rekenen dan op grote belangstelling, want u laat het werk niet over aan een enkeling die al zo veel voor de vereniging doet toch? Aanmelden is niet nodig. We starten vanaf 0900 uur in Lochem en de Rotterdam-gangers gaan wat vroeger al op pad. Rond 1300 is er soep voor iedereen. Neem zelf wat gereedschap mee, zowel voor tuin als om te klussen.

Samen klaren we die klus en nog gezellig ook zo aan de start van het seizoen.