Sauerland WW

Sauerland WW rivier

Afgelopen zondag waren de omstandigheden ideaal bij de Bovenrur (90 cm peilschaal Monschau) maar familieverplichtingen lieten het varen op de rivier toen niet toe. Dit weekend zal het erom spannen. De afname van de waterstanden gaat trager dan andere keren. Het gaat evenwel alleen op donderdag regenen in Eifel en Hunsruck. Maar afwachten welk effect dat nog heeft en of we 50 cm minimaal in de Rur houden. Dus aanmelden als je zin het om mee te gaan varen. We kunnen altijd nog terecht in Neuss of Hohenlimburg maar gokken op Rur. De Lenne staat nog steeds erg hoog en dat betekent dat we deze ook hoger stroomopwaarts kunnen varen als rivier (pendelen)

Vaarleider: Eric van Capelleveen
Verplicht Winteruitrusting WW varen
Niveau    Gevorderden WW III (Rur/Lenne) of WW II Hohenlimburg
Vertrek  zondagochtend 0730 (Rur) of  0830 (Lenne pendel) of 0930 (Hohenlimburg)
Terug Zondagavond 1830
Kosten 10 euro pp voor Hohenlimburg/ Neuss / Monschau 
Aanmelden Uiterlijk vrijdagavond  21 januari 2011 0653 260109 eca@tg.nl