Aanhanger (ver)bouw(ing)

Aanhanger verbouw

Afgelopen zaterdag 20 januari werden de eerste stappen gezet om het vraagstuk van los slingerende WW boten in de botenloods definitief op te lossen. Het bestuur had in de week daarvoor op basis van de digitale ledenraadpleging besloten het plan om een nieuwe WW opslagtrailer te gaan bouwen goed te keuren. Johan Terwel en Eric sloopten de gekregen Holtkamper vouwwagen en maakten een tekening voor een trailer waar 10 WW boten op kunnen liggen. Johan maakte vervolgens een opklapbare staart aan de grote toerbotentrailer zodat bijna 2 meter extra stallingsruimte ontstond. De komende weken wordt de aanhanger weer opgebouwd zodat we extra stallingsruimte krijgen. Wil je nog helpen met verven en het realiseren van twee opengaande deuren aan de achterzijde van de botenloods, meld je dan aan bij Albert Eikenaar, Johan Terwel of Eric van Capelleveen. de foto’s van de bouw kun je zien op http://www.lkv-njord.nl/fotoboek.php?id=70