Filmavond PW-BZ 2008

De PWBZ verzorgt de wildwateractiviteiten binnen Njord.
Op 19 december laten we enkele filmpjes zien hoe professionals wildwatervaren, beelden van hoe Njord leden wildwatervaren en geven we tekst en uitleg over de zwembadactiviteiten die binnenkort weer op de agenda staan.
De zwembad activiteiten zijn niet alleen heel gezellig. Ze zijn ook zeer nuttig – zo niet noodzakelijk- als je met een PWBZ tocht mee wilt. Je leert de basisbeginselen van het wildwatervaren : de basis slagen, opkanten, omslaan, en sommigen krijgen het eskimoteren onder de knie.
 
En wie wil dat niet leren? 
Want ook dit jaar gaan er weer een aantal Njord leden naar Saut Brenaz (Frankrijk), het wildwater speel paradijs voor zowel de beginner ( met zwembad ervaring) als voor de gevorderden.
 
Kom je dus theoretisch en geestelijk voorbereiden op wildwater varen ( bij de kachel),  filmpjes kijken hoe profi’s het doen en luisteren naar stoere verhalen ( maar half waar)  van oudere Njordleden. Tot ziens op 19 december.
 
Namens de PWBZ, Leo