Kanobeurs IJsselstein.

Op 31 mei en 1 juni organiseert de Kanovereniging IJsselstein een feestelijk weekend vanwege het 25 jarig bestaan. Hoogtepunten zullen zijn:

Een vlakwatertocht door het mooiste stuk van de Lopikkerwaard.
De grootste kanobeurs van Nederland met interessante partners en vele koopjes, kanoworkshops en natuurlijk een kans om uw boot te verkopen of een nieuwe te kopen.
Waterspektakel op de Hollandse IJssel.
Gezellige barbecue
Overnachting en op zondag een kano-ontbijt en een verrassings-puzzeltocht vanaf ons clubgebouw.

Op zaterdag beginnen de activiteiten om 10.00 uur met de kanobeurs. Tot 14.00 uur bent u vrij om spullen in te brengen en te kopen. Daarnaast hebben we partners gevonden die het extra waard maken om naar IJsselstein te komen. Koopjes en informatie over kano?n zijn de twee belangrijkste ingredi?nten. Vele typen boten kunt u uitproberen in het water, waaronder de Skim distance en dex. Kanoshop is ook aanwezig met een stand en divers materiaal; u kunt eventueel vooraf uw wens doorgeven aan Kanoshop om een bepaald model te proefvaren, dan zal dat ook mogelijk zijn. Workshops over onderhoud, kleding en meer wetenswaardigheden. Mooie beelden van verre bestemmingen. Tevens zal Carl Denig aanwezig zijn met kleine trekkerstentjes. Daarnaast moet het die dag vooral een gezelligheid zijn van mensen ontmoeten die verslingerd zijn aan dezelfde hobby, in welke vorm dan ook. Om 10.30 uur start de groep vaarders die de extra feestelijke tocht van ruim 20 kilometer door de Lopikkerwaard maken. Het waterspektakel begint om 16.00 uur, als vrolijke klap op de vuurpijl. Afhankelijk van het weer zullen we u uitdagen om eens andere dingen met een kano te doen dan u gewend bent. Natuurlijk ontbreken de demonstraties niet. De dag sluiten we af met een barbecue bij ons clubgebouw.

Deelname aan de dag is zoveel mogelijk gratis. De enige kosten die we in rekening brengen zijn ?3,– voor de Lopikkerwaardroute en ?15,– voor de barbecue(inclusief 2 drankjes). Diegene die iets verkopen op de beurs vragen we een vrijwillige bijdrage voor een speciaal doel. Blijft u overnachten, geen probleem en tegen een kleine vergoeding serveren we een kano-ontbijt, samen met de clubleden, en gaan we veel plezier beleven aan een puzzeltocht over de Hollandse IJssel met een echte drijvende lunch.

Voor de laatste informatie kunt u terecht op onze site [url]www.kvij.nl[/url] waar u ook zich kunt inschrijven.

Graag tot ziens en vriendelijke groet,