Omniversum aktie vanaf maandag

Omniversum, het grootbeeldfilmtheater in Den Haag, komt 21 april 2008 met de film Grand Canyon Adventure, River at Risk. Een film waarin een team een rafttocht over de Coloradorivier in Amerika maakt. Naast spectaculaire beelden van het raften en van de Grand Canyon, is er ook aandacht voor de wereldwijde waterproblematiek. De film zal meerdere malen per dag vertoond worden, enkele maanden lang. In de zomervakantie wordt er ook 9 weken lang een filmfestival georganiseerd met als titel Wereld Water Film Festival. Grand Canyon Adventure zal de hoofdrol spelen. In het festival zullen ongeveer 10 films met het thema water vertoond worden.DWD is partner van deze film en het filmfestival. Je kan op vertoon van je filmticket 50% korting krijgen op het 2e kaartje voor een activiteit op de wildwaterbaan bij DWD. In de vorige nieuwsbrief hebben we het ook al genoemd, maar vanaf maandag kan je gebruik maken van de actie! Bewaar dus je filmkaartje goed