Midzomeravondtocht 2008

De langste dag van het jaar, ook wel de midzomer genoemd, is bijzonder geschikt om een avondtocht te houden. De tocht is daarom een traditie geworden. Elk jaar is de deelname groot en terecht want de omstandigheden zijn ideaal De tocht wordt gevaren op zaterdag 21 juni. We varen in twee groepen over verschillende afstanden. De eerste groep vertrekt om 18.30 uur en vaart van Borculo naar Lochem de vaarafstand bedraagt 11 km. De tweede groep vertrekt om 19.30 uur om vanaf de De Heest naar Lochem te varen, afstand 4 km. Onder het genot van een hapje en een drankje is er tot 24.00 uur gelegenheid om sterke verhalen te vertellen of vakantieplannen uit te wisselen. We hopen dat de botenwagen te klein is, de C7 ook ingezet moet worden en de drankjes na afloop op zijn. Mocht je niet mee kunnen varen omdat je het in de rug hebt of omdat je voor 22.00 uur geen oppas kunt krijgen, dan ben je toch van harte uitgenodigd voor de gezellige avond.

Gegevens over de tocht.
Datum: zaterdag 21 juni
Vertrek: 18.30 uur Borculo 11 km
Vertrek: 19.30 uur De Heest 4 km
Vaarpunten: 25 punten
Aankomst: ~22.00 uur
Einde avond: ~24.00 uur
Vervoerskosten: € 1,00
Consumpties: kantine tarief
Vaarleiding: Gabriëlle Kers
Aanmelden: uiterlijk dinsdag 17 juni
Bij Gabriëlle Kers-tel.257199